Ono što našu tjesteninu čini posebnom je to što se radi najsličnije domaćoj ručnoj izradi, a to  je valjanje preko valjaka. Tjestenina iz KlaraM se ne „tiska“ kroz kalupe jer se tiskajući gubi na kvaliteti zamjesa odnosno tijesta.

Valjajući je, dobiva na rahlosti i poroznosti, a ujedno ne gubi svoje nutricione vrijednosti, te se nakon valjanja pasterizira, što je još jedan od čimbenika koji utječe na kvalitetu, ali i sigurnost tijesta.
Proces sušenja traje od 24-48 sati, ovisno o vrsti, te se kroz tako dugotrajan način sušenja postepeno oduzima vlaga što također doprinosi kvaliteti proizvoda, u odnosu na industrijsku tjesteninu gdje proces traje svega 3-4 sata.
Pakovanje naših lazanja “matassa“ je ručni, a sve što dotakne ljudska  ruka ima "ono nešto"...

Ono s čime se također ponosimo je činjenica da su jaja koja se koriste u našoj proizvodnji od koka koje se uzgajaju na podnom uzgoju.

Teži, ali kvalitetniji  način  proizvodnje  dokaz  je i to što smo jedini proizvođač u Hrvatskoj, a još samo nekoliko u Italiji  koji  proizvodimo  lazanje – tagliatelle na „matasse“  upravo to dokazuje  činjenicu  da ju nije  jednostavno  proizvoditi.
Tako  da  su sve  te  činjenice  dokaz obrtništva „artiganata“ koji  nažalost  više  nema  one  vrijednosti  koje je nekad imao.

Ali zahvaljujući upravo VAMA koji  ste prepoznali, ili ćete tek upoznati naše proizvode želimo da se okusi domaće pašte koji su nekad postojali ne nestanu,  već da ostanu dio naše kulturne i gastro baštine.